Luister hier naar de Kerst-CD “About Angels and Shepherds”

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u Het Vocaal steunen? Dan kunt u de CD hier downloaden. Tot en met tweede Kerstdag is de CD met €5,- korting te koop.

Onderweg naar volgend jaar
Wie begin dit jaar vol goede moed plannen maakte om er een mooi jaar van te maken, zal misschien teleurgesteld terugkijken. Ook het Boxmeers Vocaal Ensemble was vol enthousiasme en vuur op weg om medio 2020 een spetterende show op te voeren met zang, dans, gasten en veel publiek. Een prachtlocatie was al vastgelegd en onder de deskundige leiding van dirigent Kirstin werden prachtige nummers ingestudeerd en bijna afgewerkt. We popelden om jullie, ons trouwe publiek, maar ook andere nieuw geïnteresseerden te laten horen en zien wat we in onze mars hebben.

Het liep allemaal anders zoals jullie weten. We hebben mensen ziek zien worden en zelfs enkele sterfgevallen meegemaakt. Dat doet pijn en hakt er in.

We hebben gelukkig nog wat repetities onder de opgelegde voorwaarden kunnen volbrengen, en dat was erg fijn. Om 2020 als een verloren jaar te beschouwen gaat dan ook te ver. Want ook in moeilijke tijden blijkt dat BVE een hechte vereniging is. Je ziet elkaar veel minder, maar elke oproep om hulp en bijstand voor anderen wordt aangepakt om samen de schouders er onder te zetten. Dat is mooi om mee te maken.

Het is natuurlijk wel erg jammer dat we ons jaarlijkse hoogstandje, het Kerstconcert in de kapel van de Zusters van Julie Postel, niet kunnen laten doorgaan. De sfeer van dat jaarlijkse concert, en live zingen is niet via de computer na te bootsen. Wat daar het dichtst  bij in de buurt komt bieden wij u graag via deze weg aan.

Graag tot ziens!

Karl Toonen – voorzitter Boxmeers Vocaal Ensemble.