Agenda

Maandagavond 6 september 2021 – Miniconcert
Als een van de eerste koren in de omgeving geeft ’t Vocaal een bescheiden concert. Sinds juli dit jaar kan het koor weer repeteren en verdergaan met de vervolmaking van een aantal nieuwe en vertrouwde werken. Het is muziek die uitstekend past om te zingen op een mooie nazomerse avond. Er is o.a. gekozen voor mooie verstilde Zweedse en Duitse werken.
Het gratis mini-concert wordt gegeven in de grote zaal van Hotel Riche om 21:30 uur en eindigt rond 22:00 uur. De zaal is open vanaf 21:15 uur.
De COVID-voorwaarden: de grote zaal beschikt over een “up-to-date” ventilatiesysteem en voldoet daarmee aan een belangrijke Covidpreventie-eis. Om tevens te voldoen aan de 1,5m-regel, is het aantal mensen in de zaal beperkt tot 75 luisteraars.
DUS KOM OP TIJD! Want VOL=VOL. Bij de ingang wordt u middels de Corona-CheckApp gecontroleerd. Met een groen scherm wordt u toegelaten.
Tweede Kerstdag 2021 – Kerstconcert
Hopelijk kan het Boxmeers Vocaal Ensemble dit jaar weer haar traditionele Kerstconcert plaats laten vinden in de kapel van het Kasteel in Boxmeer. Zodra hierover meer informatie bekend is leest u dat hier! Intussen kunt u luisteren naar prachtige werken van onze laatste Kerst-CD. Klik daarvoor op onderstaande link:
En wat doen we in 2022?

“Stars and Stripes” bij Hermans & Hermans Automotive – Graafseweg 23a te Boxmeer. Meer informatie volgt!